GRATIS VERZENDING BOVEN €300

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Dutch
 - 
nl

Overzicht van Anavar (Oxandrolone)

Er zijn op dit moment talloze anabole steroïden die talloze mensen voordelen en resultaten opleveren. Niet alle anabole steroïden worden echter op dezelfde manier gemaakt. Wat u uiteindelijk koopt, heeft verschillende resultaten op uw lichaam, afhankelijk van de chemische samenstelling van de anabole steroïde en uw unieke fysiologie. Met dat in gedachten, laten we even stilstaan ​​bij Anavar, een van de meest populaire anabole steroïden die er momenteel op de markt zijn.

Wat is Anavar?

Anavar is een anabolen merknaam. Oxandrolone staat bekend als dihydrotestosteron. Anavar werkt op dezelfde manier als alle andere anabole steroïden. Het helpt bij de accumulatie en opbouw van spiermassa. Het helpt het lichaam efficiënter te worden en zorgt gedurende de dag voor een beter uithoudingsvermogen. Het is geen wonderdrug, als we de effecten van Anavar onderzoeken kunnen die wetenschappelijk worden onderbouwt. Anavar word legaal gedistribueerd, wat betekent dat als u een betrouwbare leverancier kunt vinden, u geen problemen kunt krijgen met justitie.

Korte geschiedenis van Anavar

Voor het eerst uitgebracht onder de handelsnaam Anavar in de jaren 1960, werd het voor het eerst op de markt gebracht vanwege de vele therapeutische kwaliteiten. Het had een populaire reputatie totdat de FDA zijn greep op de markt voor anabole steroïden aanscherpte, waardoor het eind jaren tachtig vrijwel verdwenen was. Toen het bijna verdwenen was kwam Anavar weer terug, omdat sommige farmaceutische bedrijven Oxandrolone opnieuw zijn gaan produceren. Opgestaan ​​uit de dood is Anavar weer beschikbaar voor populaire consumptie.

Chemische eigenschappen van Oxandrolon, moleculaire veranderingen in de testosteronmolecule

Zoals we hierboven al vermelden, is Anavar (ook bekend als Oxandrolone) een dihydrotestosteron. Dit staat bekend als een DHT. De structuur word verandert wat betekent dat het koolstof-2 vervangt door een zuurstofatoom in de A-ring van deze moleculaire binding. Deze heeft het vermogen om niet door het lichaam te worden afgebroken, waardoor de doeltreffendheid ervan enorm wordt verhoogd en dit van invloed is op mensen die het gebruiken. Een tweede wijziging van de 17e koolstofpositie rondt de moleculaire veranderingen af ​​en classificeert het stevig als een C17-a-anabole steroïde. Veel van de voordelen van Anavar komen voort uit het vermogen om te binden aan de androgeen receptoren. Daarbij kan het helpen om het trijoodthyronine-hormoon (T3-hormonen) in het lichaam beter te gebruiken.

Therapeutische eigenschappen van Anavar

Oorspronkelijk uitgebracht als een therapeutisch medicijn, heeft Anavar door de geschiedenis heen bewezen een hoop voordelen te kunnen geven voor degenen die het begruiken. Ten eerste wordt Anavar vaak gegeven om te helpen met gewichtstoename. Voor degenen die herstellende zijn van een operatie of infectie, hebben de eigenschappen van Anavar het lichaam geholpen om een ​​energietoevoer te creëren die het lichaam kan gebruiken. Het verhoogt de hoeveelheid rode bloedcellen in het lichaam en biedt tal van voordelen. Ongeacht de redenen waarom het gewichtsverlies is opgetreden, kan Anavar nuttig zijn om dat gewicht weer terug te krijgen. Anavar heeft ook veel succes gehad met het behandelen van hormonale aandoeningen. Personen die lijden aan osteoporose hebben bijvoorbeeld geprofiteerd van Anavar door extra botdichtheid toe te voegen. De groeivoordelen zijn ook bij kinderen gezien. Het bevorderen van een gezonde groei voor mensen met problemen met hormonale onevenwichtigheden, hebben Anavar op talloze manieren kunnen inzetten. Dit omvat zelfs een nuttige behandeling voor zaken als hepatitis. In tegenstelling tot wat destijds werd gedacht, waren er geen bekende verbanden tussen Anavar en gewichtsverlies geconstateerd.

Prestatieverbeterende eigenschappen van Anavar

De reden voor het voortbestaan ​​van Anavar vandaag, evenals de aandacht en opwinding die eraan wordt besteed, heeft te maken met zijn prestatieverbeterende capaciteiten. Anavar is een favoriet onder sommige atleten en gewichtheffers en bevat een anabole beoordeling van 300-600, die het traditionele testosteron in het lichaam ver overtreft (ongeveer 100.) De toegevoegde voordelen hiervan zijn ongelooflijk voor het lichaam. De voordelen zijn echter misschien niet precies wat u denkt. Bijvoorbeeld, terwijl Anavar voor een enorme hoeveelheid kracht zorgt, is het niet het beste anabool om te bulken. In plaats van vol te maken, ligt de ware kracht van Anavar in het cutten. De chemische voordelen van Oxandrolon zijn ook te danken aan het vermogen om de hoeveelheid stikstof die in het lichaam wordt vastgehouden, te verhogen. Verminderde niveaus van SHBG zullen resulteren in grotere hoeveelheden testosteron in het systeem, waardoor zelfs meer spiergroei en kracht in de loop van de tijd wordt bevorderd. Ten slotte helpt het bij het remmen van glucocorticoïde hormonen, waarvan bekend is dat ze de spiermassa verminderen en de hoeveelheid vet die op het lichaam wordt gedistribueerd verhogen. Door deze hormonen te remmen, vergroot je de hoeveelheid spierretentie die je hebt, waardoor het makkelijker wordt om te bouwen op wat je al hebt, in plaats van het te moeten vervangen.

Anavar voor vrouwen?

Vrouwen hebben veel meer van het hormoon oestrogeen in hun systeem dan testosteron. Een zorg van veel vrouwen die aan gewichtheffen doen, is dat prestatiebevorderende producten zoals deze de testosteronniveaus op een dusdanige manier zullen verhogen dat ze complicaties veroorzaken. Een onterechte angst, Anavar door zijn moleculaire design vormt geen risico. De minimale hoeveelheid bulk die door Anavar wordt toegevoegd, maakt het fantastisch als een supplement voor vrouwen tijdens en buiten het seizoen. Veel gevoeliger voor Anavar dan mannen, vrouwen zijn niet op zoek naar dezelfde winst in grootte, maar eerder kracht. Als gevolg hiervan past Anavar in de perfecte categorie van kracht zonder te groot te worden. Het blijkt dat de androgeniciteit van Anavar erg laag is. Het gevolg hiervan is dat het een van de vriendelijkste prestatiebevorderende boosters op de markt is voor vrouwen.

Effecten van Anavar op het lichaam

Anavar biedt een reeks voordelen. Omdat de therapeutische eigenschappen van het medicijn goed worden begrepen, nemen we even de tijd om de prestatiebevorderende eigenschappen van Oxandrolon goed te bekijken.

Prestatieverbetering

Herstel na inspanning wordt verbeterd met Anavar. Sporters merken dat hun spieren aanzienlijk minder vermoeid zijn na de training en herstellen met een aanzienlijk hogere snelheid. Een extra voordeel van Anavar is dat je langer en harder kunt trainen dan normaal. Door je tijd beter te benutten door harder te trainen, boek je veel sneller vooruitgang dan je normaal zou doen.

Verbetert atletisch vermogen

Anavar is fantastisch voor het vergroten van kracht op een niveau dat veilig en effectief is. Zonder de schadelijke bijwerkingen zoals bijvoorbeeld van Dianabol, slaagt Anavar erin om snelheid en kracht te verhogen met weinig bijwerkingen. Omdat Oxandrolon geweldig is om geen grote hoeveelheid massa te produceren, geeft het een atleet betere controle over hun gewicht, uiterlijk en algemene grootte. Tot slot, aangezien Oxandrolon niet voor waterretensie zorgt, wordt het vaak beschouwd als een van de meest populaire prestatieverbeterende anabole steroïden die er zijn.

Cutten met Anavar

De belangrijkste reden waarom veel mensen Anavar zullen nemen is omdat het fantastisch werkt in de cutting fase. Fantastisch voor het behoud van vetvrije massa, het is geweldig voor het laagseizoen als het lichaam geneest en de training opnieuw begint. Anavar is een van de beste producten die er zijn om kracht te behouden door middel van cutting cycles. De effecten van Anavar op het lichaam worden nog beter gemaakt in combinatie met andere vetverbrandingstechnieken of -supplementen. Door een sterk stijgend metabolisme, zult u door middel van anavar veel sneller resulaten boeken dan als u niks zou gebruiken.

Oxandrolon en spiergroei

Eerder hebben we opgemerkt dat Anavar niet moet worden genomen voor spiergroei. Dit komt omdat Anavar fantastisch is voor een cutting cycle, maar niet om te bulken. Anavar helpt je echter nog steeds spieren te produceren, maar niet in hetzelfde tempo als andere anabole steroïden die er zijn. Hoewel je geen gigantische spiergroei zou moeten verwachten, behalve om vast te houden aan wat je al hebt. Bovendien kunt u de kleine voordelen van Anavar koppelen aan andere producten die veel effectiever zijn, zoals Dianabol of Anadrol. Het uitzoeken van de juiste combinatie is zeer persoonlijk en blijft een kwestie van uitproberen.

Samenvattend

Ongeacht gebruik of geslacht, Anavar kan enorme voordelen bieden voor diegenen die hun kracht willen behouden tijdens het gebruik buiten het seizoen. Terwijl andere producten misschien beter zijn om op te bulken, is Anavar de beste keuze voor vrijwel alles, maar zeker om te cutten. We beschouwen oxandrolone als een basis product in de sportwereld wat vrijwel niet meer weg te denken is en altijd goed resultaat opleverd.

Bijwerkingen van Anavar (Oxandrolone)

Geen enkel medicijn op de markt bevat geen bijwerkingen. Alles wat we besluiten te nemen kan een risico vormen voor ons lichaam. Gezien hoe uniek het lichaam van elk persoon is, helpt het om je bewust te zijn van sommige dingen die zeer zelden met Anavar kunnen worden gebruikt. Als je op een verantwoorde wijze gebruikt, zal het overgrote deel van de  mensen geen persoonlijke bijwerkingen ervaren. Als u vragen of opmerkingen heeft over bijwerkingen, moet u uw arts raadplegen voor professionele medische hulp.

Hepatotoxiciteit

Net als veel andere steroïden en hormonen, is Oxandrolon toxisch voor de lever. Typisch, de lever maakt dit goed door enzymen vrij te maken die het helpen. Anavar kan echter problemen veroorzaken wanneer het ongepast wordt ingenomen of door iemand met een beschadigde lever. Het voordeel van Anavar is dat het veel minder schadelijk is dan andere C17-aa-anabole steroïden die momenteel op de markt zijn. Om de kans op leverschade te verkleinen, moet u de volgende dingen overwegen.  Drink geen overmatige hoeveelheden alcohol terwijl u Anavar inneemt. Neem Oxandrolon niet in als u lijdt aan bestaande leverproblemen of als de kans op complicaties met uw lever groot is  Nee geen medicatie die kunnen botsen met Anavar. Het laatste wat je wilt is een complicatie die ontstaat door concurrerende medicijnen. Beperk de hoeveelheid Oxandrolon die u neemt tot een maximaal gebruik van 8 weken. Pas als uw leverenzymen weer normaal zijn, zou u Anavar of andere C17-aa-steroïden opnieuw kunnen nemen. Overweegeen  leverontgifter om de negatieve effecten op uw lever te helpen beperken.

Testosteronremming

Net als elke andere anabole steroïde, zal het gebruik van een supplement zoals Anavar de natuurlijke aanmaak van testosteron onderdrukken. Houd er rekening mee dat Anavar een van de mildste supplementen is voor het verminderen van de testosteronproductie. Exogeen testosteron als onderdeel van uw supplementplan kan helpen uw natuurlijke testosteronproductie op het goede spoor te houden. Als u dit niet doet, kunt u een laag testosteron hebben, wat resulteert in zaken als vermoeidheid, lethargie, verminderde spiermassa en meer. Voor een deel hiervan moet je uitzoeken wat voor jou werkt. Omdat elk lichaam zo verschillend is, kan er een begin periode zijn waarin u eventuele testosteronproblemen met uw arts bespreekt. Houd er rekening mee dat zodra alle kunstmatige testosteron in je lichaam is gestopt, de natuurlijke testosteronniveaus weer normaal worden. Houd er ook rekening mee dat je de natuurlijke productie van testosteron in je lichaam kunt beschadigen door overmatig en te lang gebruik van anabole steroïden. Er wordt vaak gesuggereerd dat u een SERM en HCG met een PCT moet opnemen voor de beste resultaten.

Cardiovasculaire problemen

Het grootste cardiovasculaire probleem rond Oxandrolon is je cholesterol. Doorgaans verhoogt Anavar het LDL-cholesterol terwijl het HDL-cholesterol onderdrukt. Hoewel dit bij de meeste mannen geen probleem is, kan het voor mensen die cholesterolproblemen hebben of een levensstijl hebben waar hoge niveaus van cholesterol al een probleem vormen. Hieronder staan ​​een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je geen hart- en vaatproblemen krijgt.  Neem Oxandrolon niet in als u een bestaand probleem met cholesterol heeft. Volg een gezonde levensstijl om de kans op problemen met cholesterol te verkleinen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-vetzuren kunnen helpen.  Beperk de hoeveelheid verzadigde vetten die u consumeert.  Wees je bewust van je cholesterolwaarden en stop met het innemen van anavar als er iets opduikt.

Androgene problemen

Hoewel Anavar geen krachtige androgene steroïde is, zijn er wel degelijk risico’s aan verbonden. U kunt bijvoorbeeld haaruitval en acne krijgen. Anavar niet wordt beïnvloed door het 5-alpha redustase-enzym, wat betekent dat het veel veiliger is dan sommige van de andere testosteronsupplementen die momenteel op de markt zijn. Een ander zeer zeldzaam grootte-effect zijn virilisatiesymptomen bij vrouwen. Deze omvatten zaken als het verdiepen van stem, clitorale vergroting en verhoogde groei van het lichaamshaar. Mocht je een- of meerdere van de problemen ervan, stop dan direct met het gebruik van anavar.

Oestrogene problemen

Anavar niet leidt tot oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen. Omdat waterretentie niet mogelijk is en de steroïde niet aromatiseert, is het voor Anavar bijna onmogelijk om problemen op dit gebied te veroorzaken.

Administratie van Anavar

Therapeutische en medische doseringen van Oxandrolon variëren van 5-10 mg per dag, als het doel gewicht en spiergroei na ziekte en snel gewichtsverlies is. Deze doseringen van Anavar worden 1-3 weken gebruikt, daarna een pauze van 1-2 weken, voordat de cyclus wordt herhaald. Oxandrolon 10 mg Bodybuilder en prestatieverhogende doses zijn hoger. Anavar-gebruikers kunnen elke dag beginnen met 30-40 mg, met grotere doses voor meer ervaren gebruikers die dagelijks tot 80-100 mg gaan. Nogmaals, vanwege steroïde gerelateerde bijwerkingen van orale steroïden, mogen de kuren maximaal 6-8 weken duren, met een gewone Anavar kuur  bij 4-5 weken. Ondersteuning van voedingssupplementen moet ook worden gebruikt om het lichaam te helpen eventuele negatieve bijwerkingen te verminderen. Vrouwelijke doses Anavar lijken op medische doses van ongeveer 5-10 mg per dag. Bij hogere doses kunnen bijwerkingen meer voorkomen. Deze omvatten: virilisatie, haarverlies, vergroting van geslachtsorganen, roid rage, acne en veranderingen in menstruatiecyclus. Als deze bijwerkingen zich voordoen, stop het gebruik dan onmiddellijk.

Anavar chemische informatie:

Oxandrolone (AKA Anavar) Chemische naam: 17? -Hydroxy-17? -Methyl-2-oxa-5? -Androstane-3-on Moleculair gewicht: 306,44 g / mol Formule: C19H30O3 Origineel fabrikant: Searle Laboratories (Pfizer Inc.) Halveringstijd: 8-9 uur Detectietijd: 3-4 weken Anabole Rating: 322 – 630 Androgene Rating: 24

Met sportieve groet,
AnabolenWereld.nl
info@anabolenwereld.nl

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar winkel