GRATIS VERZENDING BOVEN €300

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Dutch
 - 
nl

Dianabol (Methandrostenolone)

In elke uithoek van de planeet werken mannen aan het verbeteren van hun kracht, vitaliteit en uithoudingsvermogen. Of het nu gaat om sport of om persoonlijke doelen is, er zijn talloze manieren om je lichaamsbouw te verbeteren. Een van de belangrijkste anabole steroïden aller tijden, Dianabol is uitgegroeid tot de steroïde bij uitstek voor mensen die op zoek zijn naar supplementen voor hun bewegingsregime. Dus wat is Dianabol, hoe werkt het en wat zijn de bijwerkingen? Laten we even een momentje nemen om erachter te komen.

Wat is Dianabol (Methandienone)?

Ook bekend als Methandrostenolone, Dianabol is de meest populaire orale steroïde ooit gebruikt. Hoewel je Dianabol misschien in injecteerbare vorm kunt vinden, zijn de pillen veel gebruikelijker en worden het meest gebruikt. Dianabol is zo belangrijk omdat het een van de eerste anabolen op de markt was. Hoewel dit niet de eerste steroïde was die voor dit doel werd gebruikt, was het wel de meest succesvolle. Door Dianabol zou later een hele nieuwe generatie anabolen ontstaan, die zich in populariteit uitbreidt en nog veel meer gebruikt zou worden dan men ooit heeft gedacht.

De geschiedenis van prestatieverbetering

Voorafgaand aan Dianabol dienden de meeste anabolen een reeks functies wanneer ze werden geproduceerd. Dianabol verzette zich tegen deze trend door specifiek te zijn gemaakt voor het verbeteren van prestaties. Hoewel er verschillende therapeutische toepassingen werden genoemd bij de eerste creatie en marketing, duurde het niet lang voordat het zijn ware thuis vond, waardoor het vermogen van atleten over de hele wereld werd verbeterd. In de jaren vijftig domineerde de toenmalige Sovjet-Unie de Olympische Spelen als gevolg van het gebruik van anabolen, en liet zien hoe krachtig ze konden zijn. Een anabolen wedstrijd ontstond tussen de VS en de USSR, waardoor dr. John Ziegler werd benoemd aan de Amerikaanse kant als maker van Dianabol.

Toen Dianabol voor het eerst werd gemaakt, was het doel om ervoor te zorgen dat atleten de anabole stimulerende eigenschappen van testosteron zouden behouden. Dianabol, een snelwerkend en krachtig medicijn, werd al snel een veel voorkomende steroïde onder Amerikaanse atleten, wat resulteerde in meer eerlijke concurrentie tussen de twee naties. Uitbreiding ver buiten de Olympische Spelen, Dianabol vond al snel zijn plek in de sport. Wereldwijd presterende steroïden zouden hun thuis (tot op de dag van vandaag) snel vinden in professioneel gewichtheffen. Er was een moment dat de meerderheid van de bodybuilders een soort steroïde gebruikte. Zoals je echter kunt verwachten, heeft dit niet lang stand gehouden. Het duurde niet lang voordat de FDA begon met hardhandig optreden.

Inhaalslag

De FDA ging als eerst naar de fabrikant van Dianabol om de voordelen en bijwerkingen van het medicijn correct te vermelden. Deze druk bleef vrijwel constant tot begin jaren 80, toen de FDA eindelijk erin slaagde het bedrijf ertoe te brengen Dianabol voorgoed te stoppen. Een paar jaar later ging de FDA achter het oorspronkelijke medicijn van Dianabol aan en verwijderde elke Methandrostenolone uit de markt. In relatief korte tijd zouden alle merken op basis van dit medicijn uit de schappen moeten worden gehaald. Geneesmiddelen zoals Dianabol zijn in de Verenigde Staten verboden. Er zijn echter fabrikanten op andere plaatsen in de wereld die het medicijn nog steeds produceren.

Eigenschappen en effecten van Dianabol

Zoals we hierboven al vermeldden, is Dianabol afgeleid van methandrostenolone, een anabole androgene steroïde. Door het testosteronhormoon te veranderen, voegt Dianabol een dubbele binding toe aan koolstof in de posities een en twee op de moleculaire keten. Door deze kleine aanpassing verandert de manier waarop het lichaam het medicijn verwerkt, waardoor het aanzienlijk langer meegaat. Een andere toevoeging is dat het gewijzigde hormoon nu een methylgroep heeft op de 17e koolstofpositie. Deze toevoeging stelt Dianabol specifiek in staat te overleven nadat het oraal is ingenomen. Als gevolg hiervan bevindt het zich in een groep steroïden die bekend staat als C17. De androgen rating van Dianabol is 40-60. Hoewel dit ver beneden het typische testosteron ligt in termen van de bindingsaffiniteit, verschaft het een serum-bindend eiwit. Het voordeel hiervan is dat Dianabol nu een zeer sterke anabole steroïde wordt. In feite is de moleculaire binding zo sterk en krachtig dat het erin is geslaagd om zijn populariteit over de hele wereld te behouden, zelfs decennia later. Wat doet Dianabol, afgezien van een moleculair niveau, met je lichaam? Goede vraag. Dianabol is gunstig voor u omdat het u een betere eiwitsynthese biedt. Simpel gezegd, de cellen hebben het makkelijker om eiwitten te bouwen. Bovendien helpt Dianabol je met het vasthouden van stikstof in je lichaam. Dit is belangrijk omdat stikstof goed is voor ongeveer 16% van al het spierweefsel. Spiermassa behouden houdt in dat je gemakkelijker spieren kunt opbouwen door stikstof bij de hand te hebben wanneer dat nodig is. Een ander voordeel is glycogenolyse. Dianabol maakt het gemakkelijker om koolhydraten te consumeren, levert betere energie en resulteert in minder vetopslag. Een laatste voordeel van Dianabol is hoe het samenwerkt met andere anabole steroïden. Simpel gezegd, andere steroïden profiteren van Dianabol, die de positieve invloed van deze medicijnen verhoogt. Je kunt Dianabol stacken met anabolen zoals Trenbolone, Equipoise of Masteron voor spectaculaire verbeteringen. Naast het sterk verbeteren van de effecten, kunt u ook minder andere steroïden gebruiken voor vergelijkbare resultaten. Al met al is het moeilijk te beargumenteren hoe effectief Dianabol is wanneer het zoveel positieve voordelen biedt voor het gebruik van steroïden.

De effecten van Dianabol als bulk-anabool

Dianabol word vaak gekozen om buiten het seizoen te gebruiken. Dit is het geval omdat het al na een paar weken gebruik wel 20 kilo kan toevoegen. De snelwerkende en verrassende aspecten van Dianabol op het lichaam maakt het perfect in combinatie met een gezond en eiwitrijk dieet. Dit alles bij elkaar is het gemakkelijk in te zien waarom Dianabol een van de beste spieropbouwende steroïden is die momenteel op de markt is. Hoewel deze effecten voor sommigen geweldig zijn, staan niet alle atleten achter het gebruik ervan. Omdat het kan zorgen voor een snelle toename van de massa, kunnen atleten die op zoek zijn naar iets wat voor niet te veel massa zorgt beter verdergaan met iets als Winstrol, dat voordelen biedt zonder de bulk toe te voegen. Een wielrenner bijvoorbeeld zal niet blij zijn met 20 kilo aan gewicht extra, vooral als het toegenomen gewicht niet in balans is met de kracht die word gewonnen. Een belangrijk ding om te weten is dat calorie-inname cruciaal is voor het succes van het gebruik van een steroïde zoals Dianabol. Omdat ze veel massa op uw lichaam creëren, moet u op de juiste manier eten anders loop je het risico een stikstoftekort te krijgen. Besteed veel aandacht aan uw dieet bij het gebruik van Dianabol. Een ander ding om te overwegen is het gebruik van Dianabol als een potentieel cutting-anabool voor gewichtheffen / trainingscyclus. Hoewel het niet ongebruikelijk is om bodybuilders Dianabol in cutting cycles te zien gebruiken, zijn er andere opties. Dianabol biedt veel minder bescherming tegen mager weefsel dan andere geneesmiddelen die momenteel op de markt zijn. Deze medicijnen bieden ook meer voordelen in de cutting fase, wat resulteert in een beter uitgebalanceerde cutting cycle.

Dianabol bijwerkingen

Houd er rekening mee dat Dianabol bijwerkingen heeft. Het is gedeeltelijk vanwege deze bijwerkingen dat de FDA achter Dianabol aan ging. Hoewel het niet de meest gevaarlijke anabole steroïde is die je kunt tegenkomen, heeft het wel een aantal potentiële problemen, vooral als je het roekeloos gebruikt. Eenvoudig gezegd, als je Dianabol op een intelligente manier gebruikt, nemen hierdoor de risico’s  op complicaties drastisch af. Hieronder is een volledige lijst met bijwerkingen van Dianabol, zodat u een beter idee hebt van wat u kunt verwachten als u begint met het innemen van deze steroïde.

Oestrogene effecten van Dianabol

Dianabol heeft veel aromatase-activiteiten op het lichaam. Dit betekent dat het een relatief sterke oestrogene anabole steroïde is. Wat betekent dit voor jou? Nou, het betekent dat als je er te veel van neemt en teveel in je systeem hebt, het dan zal worden omgezet in een methylestradiol. Net als estradiol, zal het feminiserende effecten op het lichaam veroorzaken, inclusief het risico op gynaecomastie (borstgroei). Daarnaast riskeert u veel waterretentie die er vreemd uit kan zien en het risico op zaken als hoge bloeddruk kan verhogen. Als u geïnteresseerd bent in het voorkomen van de feminiserende effecten van Dianabol, dan kunt u overwegen om een ​​anti-oestrogeen supplement te nemen. Dergelijke anti-oestrogene supplementen zijn er in alle verschillende vormen, waaronder SERMS en Aromatase-remmers. Doorgaans worden Aromatase-remmers als effectiever beschouwd. Echter, SERM wordt meestal beschouwd als de gezondere optie en zal minder potentiële schade aan uw lichaam veroorzaken terwijl u het gebruikt. Houd er rekening mee dat uw lever het meeste risico loopt bij het gebruik van deze anti-androgenen. Plan van tevoren, zorg ervoor dat je lever gezond blijft en neem het langzaam op om te zorgen dat je gezond blijft. Omdat Dianabol geen sterk androgeen is, vormt het een klein risico. Het risico wordt verminderd door de structuur van de moleculaire keten. Dat gezegd hebbende, kunnen secundaire androgeen symptomen optreden. De belangrijkste van deze bijwerkingen is acne. Bovendien is verhoogd haarverlies algemeen genoeg voor diegenen die Dianabol gedurende langere tijd gebruiken. Houd er rekening mee dat mannelijke kaalheid en haargroei in andere delen van het lichaam niet ongewoon zijn. Houd er rekening mee dat 5-alpha-reductieve remmers weinig effect hebben op het stoppen van de androgeen-bijwerkingen van Dianabol. Een laatste waarvan je je bewust van moet zijn is dat Dianabol ingenomen door vrouwen kan resulteren in virilization. Dit betekent dat er meer groei van het lichaamshaar, een verdieping van de stembanden en een vergroting van de clitoris zal zijn. Met behulp van zeer lage doses hebben sommige vrouwen geen bijwerkingen gehad. Anderen hebben echter gemeld dat deze dingen heel weinig gebeurd. Dientengevolge, wordt het over het algemeen geadviseerd dat de vrouwen Dianabol niet nemen en in plaats daarvan voor steroïden gaan die minder androgene activiteiten hebben.

Hoge bloeddruk

Houd er rekening mee dat Dianabol bekend staat om het creëren van hoge bloeddruk. U moet dit zorgvuldig volgen en kijken wat u eet en hoeveel u traint tijdens het gebruik. Als uw bloeddruk weigert om naar beneden te gaan, overweeg dan om enige tijd van Dianabol af te gaan terwijl u uw lichaam toestaat te herstellen. De resultaten van hoge bloeddruk komen van waterretentie in het lichaam. Door te controleren op waterretentie kan hoge bloeddruk beter worden beheerd. Waar u zich bewust van moet zijn, is dat uw levensstijl een groot verschil zal maken of er wel of niet problemen optreden. Als je jezelf het best wilt voorbereiden, overweeg dan een dieet met veel rijke omega-vetzuren. Vermijd voedsel met veel vet en eet voedsel dat veel gezond eiwit en vet bevat.

Cardiovasculaire symptomen

Houd er rekening mee dat Dianabol kan resulteren in een slecht cholesterol. Het is niet ongebruikelijk dat mensen een verhoogde productie van LDL-cholesterol hebben, evenals onderdrukking van HDL-cholesterol. Als gevolg van het potentiële risico van Dianabol, wilt u uw cholesterolwaarden zorgvuldig checken. Je moet ook weten dat Dianabol kan leiden tot verdikking van het bloed in de slagaders.

Testosterononderdrukking

Houd er rekening mee dat wanneer u een anabole steroïde als Dianabol gebruikt, u in feite het natuurlijke vermogen van uw lichaam om zelfstandig testosteron aan te maken, onderdrukt. Vanwege de uitgesproken effecten van Dianabol worden degenen die het nemen vaak afgeraden om andere exogene testosteronsupplementen te nemen. Houd er rekening mee dat, hoewel het zal leiden tot lagere testosteronspiegels als je er vanaf gaat, je testosteron uiteindelijk zal terugkeren naar het punt waar het oorspronkelijk was. Het toevoegen van zoiets als exogene testosteronsupplementen zal het verlies van testosteroneffecten oplossen. Het natuurlijke testosteronherstel begint zodra je met Dianabol stopt. De snelheid waarmee u herstelt en de mate waarin u herstelt, is gebaseerd op uw gebruik van Dianabol. Bijvoorbeeld, als dit de eerste keer is dat je Dianabol hebt gebruikt en daarna stopt, dan zul je een vrij snel, natuurlijk herstel hebben. Lage testosteroncondities zullen alleen optreden in zeldzame gevallen waarin de hypothalamus, de hypofyse of het testiculaire gebied beschadigd is als gevolg van onverantwoordelijk gebruik van dit geneesmiddel. Houd er rekening mee dat het enige tijd duurt voordat de juiste lichaamsfunctie terugkeert naar niveaus van voor je gebruik. Je kunt je herstel het best ondersteunen door gezond te eten en veel te slapen.

Levertoxiciteit en leverproblemen

Wat is hepatotoxiciteit? Degenen die onbekend zijn met medicijnen zoals Dianabol zijn mogelijk niet bekend met wat hepatotoxiciteit is.Simpel gezegd, het is de naam voor wanneer je te veel in je lichaam hebt. Bij verantwoord gebruik is zoiets niet echt mogelijk. Als het echter verkeerd wordt ingenomen, kan er sprake zijn van leverbeschadiging. Bij gebruik van Dianabol zullen de leverenzymen op zichzelf toenemen. Dit betekent dat uw lever gestrest raakt en mogelijk beschadigd raakt als deze te hoog of te lang wordt gebruikt. De beste manier om schade aan de lever te voorkomen, is om te stoppen met het gebruik na 6 weken continu gebruik. Dit moet worden gevolgd door 6 weken onthouden van eventuele C17-aa-geneesmiddelen voordat u opnieuw begint. Wees voorzichtig en controleer de leverfunctie voordat je aan een nieuwe dianabol kuur begint.

Andere problemen en manieren waarop je jezelf kunt beschermen

Een belangrijk is om het gebruik van alcohol tot een minimum te beperken bij het nemen van Dianabol. Eenvoudig gezegd, overmatig alcoholgebruik kan uw lever zodanig belasten dat permanente schade wordt aangericht. Hoewel Dianabol een prestatieverhogend medicijn is, is alcohol precies het tegenovergestelde, waardoor de prestaties afnemen. Naast alcohol, denk aan de mogelijke negatieve bijwerkingen die kunnen voortkomen uit het gebruik van Dianabol met andere vrij verkrijgbare middelen en medicijnen. Er kunnen slechte reacties optreden als je Dianabol combineerd met andere middelen die de lever belasten. U kunt er ook rekening mee houden dat leverontgifting na inname van Dianabol uw lever kan helpen herstellen en daardoor gezonder kan zijn. Als er niets anders is, wees dan heel voorzichtig wanneer u een extra medicijn neemt bovenop wat u al gebruikt. Neem contact op met uw arts en vraag hen om hun mening voordat u begint met een extra medicijn.

Hoe gebruik je Dianabol?

Een van de beste manieren om de bijwerkingen van Dianabol te verminderen, is door het nemen van gemeten hoeveelheden die afhankelijk zijn van uw lichaamsgrootte en behoefte. Wat u wilt doen, is de juiste mg per dag vinden om de gewenste resultaten te krijgen en tegelijkertijd het aantal potentiële schade aan uw lichaam verminderen. De beste manier om dit te doen is na te denken over wat mensen in het verleden hebben gebruikt en wat de meeste mensen nu gebruiken. In het verleden was het niet ongewoon om meer dan 50 mg per dag te gebruiken. Opmerkelijk in de vroege dagen van Dianabol, het resulteerde in een ongelooflijke reeks voordelen, daarnaast waren de bijwerkingen ook erg hoog. Dit werd nog erger bij 100 mg per dag, wat veel minder voordelen opleverde voor aanzienlijk meer schade aan je lichaam. De op een na laagste hoeveelheid is tussen de 30 en 25 mg per dag. Hoewel het beduidend meer is dan wat nu gemiddeld wordt gebruikt, is het niettemin bewezen effectief te zijn in het leveren van resultaten. Tegelijkertijd verminderen steeds meer mensen hun inname vanwege de bijwerkingen die niet opwegen tegen de voordelen. De nu aanbevolen hoeveelheid ligt ergens tussen de 15 en 25 mg per dag. Dit wordt aanbevolen omdat zelfs bij deze lage niveaus er nog steeds resultaten haalbaar zijn met een minimale hoeveelheid schade aan de lever. Als u net begint, overweeg 15mg per dag om te zien hoe uw lichaam reageert. Samen met de totale mg per dag, kunt u overwegen hoe vaak u pillen neemt. Houd er rekening mee dat Dianabol een halfwaardetijd heeft van ongeveer 3 tot 5 uur. Het wordt aangeraden om Dianabol non-stop in je lichaam te houden om voor de beste resultaten te zorgen. Dit betekent dat uw dosering wordt verlaagd tot 2 of 3 doses die elke 5 uur worden ingenomen. Veel mensen besluiten om bij elke maaltijd een pil te nemen om ervoor te zorgen dat het level in je lichaam stabiel is. Als u in de loop van de tijd kleinere hoeveelheden gebruikt, zorgt u ervoor dat u het gelijkmatig toediend, zodat er minder pieken zijn en je niet alles tegelijk hoeft te nemen. Ongeacht deze informatie, moet u zorgvuldig overwegen wanneer u Dianabol gaat gebruiken met uw trainingsschema..

Dus, wanneer moet je Dianabol inzetten? Goede vraag. Voor velen is het een populaire keuze om Dianabol aan het begin van een bulk-kuur in te zetten. Dit noemt men een kick-start en zal in het begin van je kuur voor veel groei zorgen. Het zal een tragere groei compenseren die iets meer tijd nodig heeft om effect te krijgen. Een andere optie is om te overwegen Dianabol midden in de kuur in te nemen. Mensen doen dit omdat het niet ongebruikelijk is om tegen een muur te botsen met een bulk- kuur. Dianabol heeft veel bodybuilders geholpen hun prestaties te verbeteren en voorbij deze barrière  te komen. Vergeet niet dat u vanwege hepatotoxiciteit Dianabol niet langer dan ongeveer 6 weken mag gebruiken. U wilt dan uzelf ongeveer 6 extra weken geven om te herstellen waar u geen andere C17-aa-steroïden gebruikt. In plaats daarvan, combineer met andere steroïden en synergiseer om jezelf het grootste voordeel te geven. Als er niets anders is, moet u misschien een beetje met Dianabol experimenteren om te vinden wat voor u werkt. Houd er rekening mee dat elke persoon zijn of haar eigen unieke bouw heeft en anders op Dianabol zal reageren. Het kan enige tijd duren en u controleren om een ​​niveau te vinden dat de best mogelijke resultaten oplevert. Hoewel dit enige tijd kan duren, kan dit leiden tot verbluffende resultaten en een nog betere lichaamsbouw.

Dianabol chemische informatie  Dianabol is een 17a-methyl, 17b-hydroxy, 1,4-androstadien, 3-een] Dianabol heeft een molecuulgewicht van: 300,44 De formule voor Dianabol is: C20H28O2 De effectieve dosis voor Dianabol is: 15-50 mg per dag Actief leven van drugs in uw lichaam: 5 uur Detectietijd: tot 6 weken

Met sportieve groet,
AnabolenWereld.nl
info@anabolenwereld.nl

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar winkel