GRATIS VERZENDING BOVEN €300

 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Dutch
 - 
nl

Introductie en geschiedenis van Nolvadex (Tamoxifen-citraat)

Als het gaat om de meest populaire selectieve oestrogeenreceptormodulator (SERM), die gewoonlijk ook bekendstaat als een anti-oestrogeen, is Nolvadex een van de krachtigste en effectiefste keuzes voor mensen die een SERM willen gebruiken terwijl ze spieren en kracht aan het opbouwen zijn. Hoewel Nolvadex een oestrogeen-antagonist is, functioneert het ook als een agonist, wat betekent dat het op dezelfde manier werkt als oestrogeen in verschillende delen van het lichaam, terwijl het anti-oestrogene functies heeft in andere delen, zoals borstweefsel. Nolvadex is een van de oudste en meest populaire oestrogeen-receptormodulators op de markt die nog steeds als geneesmiddel wordt gebruikt.

Nolvadex wordt vaak gebruikt door personen die anabole steroïden gebruiken, maar het is belangrijk om te onthouden dat het zelf geen anabole steroïde is, wat veel mensen kan verwarren omdat het wordt gebruikt als onderdeel van een anabolen kuur. De officiële naam is Tamoxifen Citrate en werd in 1961 gemaakt door het bedrijf dat bekend staat als ICI. Dit bedrijf veranderde later zijn naam in AstraZeneca en Tamoxifen Citrate werd gemaakt onder de merknaam Nolvadex. Het eerste gebruik van Tamoxifen-citraat was als een behandelingsoptie voor borstkanker, met name borstkanker die reageert op hormonen. In de loop der jaren is het gebruikt als een preventieve behandeling tegen borstkanker. Het is populair onder de anabole steroïde gemeenschap, waar het meestal wordt gebruikt als een antioestrogeen als onderdeel van een anabolen kuur, die helpt bij het voorkomen van het optreden van oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen. Het is ook een populaire keuze voor PCT (nakuur) om te helpen bij het herstel van testosteron.

Acties en functies van Nolvadex

Zoals hierboven is besproken, is Nolvadex een oestrogeen-receptormodulator die zowel antagonistische als agonistische eigenschappen bezit. De manier waarop het functioneert, is door zich te binden aan oestrogeenreceptoren op de plek waar oestrogeen normaal gesproken zich zou hebben vastgemaakt, waardoor het hormoon zijn acties in verschillende delen van het lichaam niet kan uitvoeren. Dit is wat het zo nuttig maakt voor mensen die lijden aan borstkanker. Er zijn veel variaties in borstkanker die oestrogeen als brandstof gebruiken wanneer het zichzelf aan de receptoren hecht. Vaak vind dit plaats in de borst, en het werkt ook heel goed voor het voorkomen van de ontwikkeling van mannelijk borstweefsel, ook wel bekend als gynaecomastie. Deze steroïden omvatten Nandrolon, Dianabol, Boldenone en Testosteron. Het wordt vaak gezien als een anti-oestrogeen, het heeft het potentieel om ook op dezelfde manier te werken als oestrogeen, vooral in de lever. Dit is bewezen nuttig te zijn, omdat de betrokkenheid van levers met oestrogeen heeft aangetoond cholesterol op gezondere niveaus te bevorderen. Als het gaat om degenen die anabole steroïden gebruiken, heeft dit vele voordelen omdat de meerderheid van anabole steroïden negatieve effecten op het cholesterolniveau kunnen hebben. Hoewel Nolvadex wordt gezien als een antioestrogeen, heeft het ook krachtige testosteronstimulatie-effecten. Het is in staat om negatieve feedback van de hypothalamus en hypofyse door oestrogeen te voorkomen. Dit leidt tot stimulatie van de hypofyse om meer LH en FSH (luteïniserend hormoon en follikelstimulerend hormoon) vrij te maken, die beide nodig zijn voor de natuurlijke productie van testosteron. Zonder FSH en LH, met name LH, komt de natuurlijke aanmaak van testosteron tot stilstand.

Nolvadex-effecten in weefsels De meest opvallende effecten van Nolvadex hebben betrekking op borstkankerpatiënten, en deze zijn eenvoudig in hun acties. Het is in staat om het oestrogeenhormoon effectief te blokkeren zodat het zich kan hechten, wat betekent dat de kanker de brandstof is die het nodig heeft om te overleven. Hoewel het effectief is, is het niet altijd de eerste keuze van de behandeling of de enige beschikbare verbinding. AI’s (aromataseremmers) worden meestal gebruikt aan het begin van de behandeling vanwege hun vermogen het oestrogeen niveau te verminderen. Na verloop van tijd schakelt de behandeling dan over van aromatase-remmers naar oestrogeenreceptormodulatoren en wordt deze vaak voorgeschreven aan diegenen die in het hele gezin borstkanker hebben gehad.Voor degenen die anabole steroïden gebruiken, kan Nolvadex als onderdeel van een kuur om gynaecomastie te helpen voorkomen. Het is niet aangetoond dat het bijzonder gunstige effecten heeft bij het helpen voorkomen van andere primaire oestrogene effecten, zoals het vasthouden van water, maar de persoon in kwestie kan dit regelen door verschillende methoden te gebruiken. Het vermogen om de ontwikkeling van gynaecomastie te kunnen voorkomen betekent dat het de ideale eerste keuze is voor die mannen die anabole steroïden gebruiken. Als het niet beschikbaar is, en aromatase-remmer moet worden gebruikt, zoals Anastrozol of Letrozol. AI’s hebben mogelijk een negatief effect op het cholesterolgehalte. Wanneer ze alleen worden gebruikt, hebben ze niet veel nadelige bijwerkingen, maar bij gebruik in combinatie met een amortiserende steroïde neemt het risico 10-voudig toe.

Het laatste effect dat Nolvadex biedt, is wat  de meerderheid van de anabole steroïde gebruikers het belangrijkst vindt. Omdat anabole steroïden de aanmaak van natuurlijk testosteron remmen, is kickstartproductie na het voltooien van een kuur belangrijk. Als je niet lijdt aan een lage testosteronconditie en er geen schade is opgetreden aan de hpta (hypothalamische testische as van de hypofyse), moet de natuurlijke productie van testosteron plaatsvinden gedurende een periode van maanden tot een jaar. Dit is de reden waarom een post-cyclustherapieplan (nakuur) belangrijk is, en een nakuur met Nolvadex kan de productie van testosteron in een sneller tempo stimuleren. Dit helpt niet alleen om de hormoonspiegels van het lichaam weer normaal te maken, maar helpt ook om het lichaam te beschermen en te onderhouden en het herstelproces te versnellen. Omdat lage productie van testosteron kan resulteren in het verlies van spiermassa, is een PCT-plan absoluut noodzakelijk en Nolvadex blijkt daarin de perfecte keuze te zijn. Tal van prestatieverbeterende sporters gebruiken geen nakuur omdat als je slechts voor een periode van 5 tot 6 weken uit een kuur komt, is er geen echte noodzaak om een nakuur te gebruiken. Dit is een typisch scenario bij degenen die aan bodybuilding doen, maar voor de meerderheid van de mensen die anabole steroïden gebruiken, zijn ze niet echt haalbaar. Dit komt omdat de normale gebruiker van anabole steroïden langdurig niet lang zal gaan kuren en voor de beste gezondheid en welzijn is dit de manier om te gaan.

Nolvadex bijwerkingen Zoals met alle oestrogeenreceptormodulators, kan er sprake zijn van bijwerkingen van Nolvadex. Het is echter een van de best beoordeelde SERM’s die beschikbaar zijn voor zowel vrouwen als mannen. Natuurlijk kunnen er bijwerkingen optreden, maar dit blijft een zeldzame gebeurtenis. Bijwerkingen zijn het meest waarschijnlijk van invloed op vrouwen dan bij mannen, maar ze blijven nog steeds zeer beperkt. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met Nolvadex zijn onder meer: –       Hoofdpijn-       Opvliegers-       Jeuk, afscheiding of bloeding uit de vagina-       Buikpijn  Andere mogelijke bijwerkingen, maar zeer zeldzaam zijn onder meer: –       Een verlaging van het aantal witte bloedcellen-       Een verhoging van de triglycerideniveaus-       Huiduitslag-       Longembolie Endometriale veranderingen De hierboven genoemde bijwerkingen zijn ongeveer alle bijwerkingen die kunnen worden ervaren. Hoewel sommige van hen minder dan ideaal lijken, is het belangrijk om te onthouden dat ze buitengewoon zeldzaam zijn. Er dient te worden vermeld dat vrouwen die proberen zwanger te worden of al zwanger zijn, het gebruik van Nolvadex moeten vermijden, omdat dit schade aan het kind kan veroorzaken.

Toediening van Nolvadex Als je naar Nolvadex kijkt voor gebruik als behandeling voor borstkanker, zijn er 6 verschillende plannen die kunnen bestaan uit behandeling van vrouwen en mannen. De gemiddelde dosis varieert gewoonlijk van 10 tot 20 mg tweemaal daags. Het is normaal dat de begindosis bestaat uit een toediening van 40 mg. Het is vrij gebruikelijk dat de persoon in kwestie doorgaat met het doseren van 10 tot 20 mg per dag voor onbepaalde tijd nadat alle sporen van kanker zijn uitgeroeid. Als een behandelingsoptie voor anabole steroïde gebruikers die oestrogene bijwerkingen willen voorkomen, is de standaarddosis 10 tot 20 mg per dag. Als 20 mg niet voldoende is om gynaecomastie te voorkomen, dan is het gebruik van een aromatase-remmer vereist. Dit geldt ook als bij deze dosis waterretentie meestal kan worden voorkomen met goede dieetmethoden. Het is alledaags om veel professionele atleten te horen die anabole steroïden de schuld geven voor hun waterretentie, terwijl het eigenlijk allemaal neerkomt op het aantal calorieën dat ze consumeren. Bij het uitvoeren van een nakuur zal de gemiddelde dosis Nolvadex doorgaans beginnen met 40 mg per dag. Dit zal enkele weken worden voortgezet voordat het aantal wordt verlaagd naar 20 mg elke dag gedurende nog een paar weken en uiteindelijk wordt verlaagd tot 10 mg per dag. De manier waarop uw kuur eindigt, speelt een grote rol in het gebruik van Nolvadex.  Nolvadex begint twee weken na het beëindigen van een kuur met een anabole steroïde met een lange esters. Nolvadex begint drie dagen na het beëindigen van een kuur met een anabole steroïde met een korte esters. Als u HCG gebruikt, zullen de tijden enigszins afwijken, zoals hieronder vermeld. HCG zal 10 dagen na de laatste injectie beginnen wanneer een anabole steroïde met een lange ester wordt gebruikt en Nolvadex zal beginnen nadat het HCG-plan is voltooid. HCG begint 3 dagen na de laatste injectie bij gebruik van een anabole steroïde met een korte ester en Nolvadex zal beginnen nadat het HCG-plan is voltooid.

Nolvadex Beschikbaarheid Nolvadex is een van de gemakkelijkste producten op aarde om te kopen. In de Verenigde Staten heeft het geen gereguleerde stofclassificatie, maar om wettig bezit te hebben, is een geldig recept vereist. Als het gaat om de zwarte markt, zullen de meeste anabole steroïde outlets SERM’s beschikbaar hebben. Als het gaat om namaakproducten, is dit meestal zeldzaam. Er zijn ook veel chemische onderzoeklaboratoria die op een wettelijke manier selectieve oestrogeenreceptormodulators produceren en verkopen met behulp van mazen in de wet. Natuurlijk, om deze te kopen, zou je dit alleen voor onderzoeksdoeleinden moeten doen. Het is echter belangrijk op te merken dat veel chemische onderzoekslaboratoria peptiden en andere stoffen van lage kwaliteit leveren. Een verlies aan potentie is gebruikelijk, evenals onstabiele. Nolvadex online kopen Nolvadex online kunnen kopen is een van de gemakkelijkste dingen om te doen, samen met het zijn ook extreem zuinig. Veel chemische onderzoekslaboratoria bieden zowel vloeibare als tabletformulieren, maar u moet niet vergeten dat wanneer u iets koopt van de zwarte markt, u de wet overtreedt. En de Verenigde Staten, dit kan harde straffen en boetes hebben. Hoewel de aanschaf van een RCL legaal is, is het altijd riskant en moeilijk om te bewijzen dat de aankoop voor echte onderzoeksdoeleinden is. Als je ontdekt dat je anabole steroïden hebt, kan het vrijwel onmogelijk worden om Nolvadex te kopen.

Met sportieve groet,
AnabolenWereld.nl
info@anabolenwereld.nl

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar winkel